Какво представляват Google Posts ?

Google Posts е функция, която позволява обикновените хора и бизнесът да публикуват съдържание директно в Google, което се класира изключително добре и може да бъде много ценно за SEO оптимизацията.

Самата услуга не е кръстена Google Posts официално, но онлайн маркетьорите я наричат така заради тайтъла и URL на страницата – “Posts on Google”.

Първата поява на Google Posts датира от януари 2016 година и целеше да информира хората относно президентската битка в САЩ между Клинтън и Тръмп.

В последствие Google Posts разшириха своя диапазон на информация и започнаха да включват бизнес информация и най-вече локално съдържание.

От този месец март, 2017 година, Google Posts започва да приема съдържание, обхващащо нови сфери – спорт, музеи, филми, музика. Това нововъведение подсказва, че Google Posts ще обхваща все повече информация за различни дейности, хора и сфери. Възможността да класирате публикации на челно място ще допринесат изключително много за присъствието ви в мрежата, както и да придобиете много ценни социални сигнали.

За да е достъпна функцията, трябва да имате Google акаунт и да поискате достъп. Създавате съдържание, публикувате и след преглед – то ще се появи в News feed-a. Тепърва ще се развива тази услуга, като най-вероятно ще си съперничи с News Feed-а на Facebook, защото е доста сходна с новинарския поток на социалната мрежа.

5/5 - (2 votes)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Google тагове тестване