5-те най-добри безплатни SEO инструменти

За да направите по-ефикасна SEO оптимизацията на сайта си, може да използвате разнообразни инструменти, които да улеснят разработването на  SEO стратегията ви. Представяме ви 5 от най-популярните SEO инструменти, които можете да използвате напълно безплатно:

Search Console – идеалният начин за мониторинг на цялото представяне на сайта ви и евентуалните проблеми, които Google забелязва. Можете също така, да видите какви заявки за запитвания водят потребители към вашия сайт и да следите беклинковете. Със сигурност това е един от най-ползваните и ефективни инструменти в SEO оптимизацията.

Google Keyword Planner – инструментът, който продължава да бъде задължителен за всички в сферата на SEO оптимизацията, заради фокуса си върху PPC реклами и разнообразните възмоцности за филтриране на ключови думи.

Keyword Tool – алтернативата на Keyword Planner ти дава възможност да генерираш до 750 предложения за ключови словосъчетания при всяка ключова дума.

Schema Creator – този инструмент помага да създавате маркиране, съгласно опциите на самия инструмент, от личност до събитие, филм и много други.

Audit My PC’s Sitemap Generator – с този безплатен инструмент можете да разработите карта на сайта, която да е откриваема за всички търсачки. А, като допълнение, разполагате и с инструмент, който ще открива потенциалните проблеми, застрашаващи доброто класиране на сайта.

Не забравяйте, че периодичният мониторинг на актуализациите в търсачките, анализът на конкурентите и използването на ефикасни инструменти ще ви доближи до максимални резултати в SEO оптимизацията.

3.7/5 - (3 votes)
Comments
  • Mozoxy
    Reply

    Много полезн иинструменти.

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

SEO оптимизацията съветиSEO оптимизация