5 бързи стъпки за изграждане на лоялна потребителска мрежа /част 1/

SEO оптимизацията е комплексен подход за изграждане на лоялност и заинтересованост у потенциалните ви потребители.

Точно тази лоялност би била от огромна полза за всеки онлайн магазин, който разчита да генерира продажби и приходи, благодарение на интернет пространството и достигането до повече потенциални клиенти. По този начин популяризирането на дадена търговска марка е по-бързо и ефикасно и разбира се, изисква да вложите енергия и усилия в изграждането на вашата клиентска база.

Подобни усилия включват разработването на бърз и удобен сайт, предоставящ максимално добро потребителско изживяване и полезна и стойностна информация за клиентите, която да подпомага и рейтинга на сайта в търсачките.

Предлагаме ви 5 лесни практики, с които ще ангажирате потребителите си, изграждайки малко по малко тяхната лоялност:

  • Изберете вашите платформи

Когато сте запознати с профила на клиентите си, то във Facebook и Google има чудесни опции за таргетиране, като Facebook custom audiences и Google’s customer match, благодарение на които ще ви бъде по-лесно ангажирането на точните клиенти.

  • Използвайте наличните данни, за да определите кога да рекламирате

За да пресметнете колко често да се показват рекламите ви на потребителите, анализирайте активността на вашите клиенти – поръчките им и през какво периоди пазаруват. Така ще можете да планирате осигурите нужната реклама в точния момент, когато потребителите ви ще бъдат заинтересувани.

Очаквайте утре останалите три стъпки за изграждане на потребителска мрежа и успешна SEO оптимизация.

5/5 - (1 vote)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Ускорете сайта си с помощта на снимкитеSEO оптимизацията за лоялни клиенти