Правилните маркетингови кампании в социалните мрежи /част 2/

В този материал ще ви представим още един блестящ пример за грабваща маркетингова кампания в социалните мрежи, която завладява все повече потребители в интернет. Тя е резултат от креативността и усилията на SEO експертите на един малък, но проспериращ бизнес в Сингапур.

Ministry of Villas е туристическа агенция, чиито управители имат мисия да откриват най-добрите вили за почивка и релакс в цяла Азия.

Предлагаме ви да се запознаете с маркетинговата им кампания в социалната мрежа Facebook, чрез която печелят все повече почитатели:

Секцията За нас:

В този раздел на страницата си, Ministry of Villas имат 2-минутен видео клип със заглавие „Нашата история“, в който създателите на агенцията представят себе си и мисията на бизнес начинанието им. В тази секция се намират и спиращи дъха, снимки на вили и райски кътчета, които са част от услугите им.

 

SEO оптимизация и успешна кампания

Прозрачност:

Не само, че всички цени на вилите са упоменати на фейсбук страницата им, което улеснява в голяма степен потребителите, но и предоставят нужната информация за предлаганите от тях вили. По този начин клиентите са запознати в детайли с услугата, още преди да са я закупили.

SEO оптимизация и прозрачност

Информативни публикации:

Публикациите винаги съдържат поелзна информация за настоящи и потенциални клиенти, тъй като са свързани с пътуванията и бохемския начин на живот, който характеризира главния таргет на компанията. Освен това, в страницата се спдоелят и всички статии от блог секцията на сайта им, което е задължителна стъпка при една ефикасно провеждана SEO оптимизация.

Като извод, можем да кажем, че Ministry of Villas разширява своя пазар, благодарение на ефективна оптимизация на онлайн представянето си в мрежата. Туристическата агенция успява да пребори изключително силната конкуренция в този бранш, откроявайки се със своята честност и прозрачност, изграждани в голяма степен от кампаниите им в социалните мрежи и достигайки напълно заслужено до все повече лоялни потребители.

Rate this post

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

SEO оптимизация и социалните мрежи