Правилните маркетингови кампании в социалните мрежи /част 3/

В тази статия ще ви представим поредния малък бизнес, който провежда изключително успешна маркетингова кампания в социалните мрежи, като допълнение към ефикасната SEO оптимизация на сайта си.

Cutting Edge Haunted House всъщност представлява най-голямата къща в света, обитавана от духове и има не малко причини да има хиляди почитатели. С над 5 хиляди позитивни отзива, 160 хиляди facebook фена и 19.3 хиляди Twitter последователи, компанията знае как точно да предизвика интереса у своите клиенти.

Снимки „зад кадър“

В страниците си в социалните мрежи, Cutting Edge Haunted House пъбликува множество снимки, на които показва какво остава скрито за феновете в къщата, както и всички „необясними“ случки, уловени от камерите. Също така се публикуват и видео материали с интересни случки „зад кадър“.

Не липсва и черен хумор

Разбира се, не липсва и черен хумор, който напълно допълва концепцията на бизнеса.

Шеговитите публикации балансират между любимите хорър шедьоври на феновете и здравословните дози черен хумор, резултатът е огромен брой последователи и разрастващ се бизнес.

SEO оптимизация и социални мрежи

Редовно актуализиране на предстоящите събития

Социалните мрежи са основния канал за промотиране на предстоящи събития, в случая Cutting Edge Haunted House оползотворява всички възможности за реклама на бъдещи атрактивни събития.

SEO оптимизация и социалните медии

Всеки локален бизнес трябва да намери баланса в публикациите си в социалната мрежа, съчетавайки релевантен хумор, остроумие и креативност, но да не забравя главната си цел, а именно –  промотиране на собствения  си продукт/услуга и оптимизиране на представянето си в онлайн пространството.

Rate this post

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

SEO оптимизация и маркетингови кампанииSEO оптимизация и социалната медия