Три грешки в SEO, които не трябва да допускате

Успешната SEO оптимизация зависи от много фактори. SEO е много динамична сфера и промените са буквално ежедневие. Въпреки всичко, ако разполагате със собствен уеб сайт и желаете да инвестирате във SEO оптимизация, най-добре е да поискате професионален SEO одит. Посредством експертната оценка вие ще може да разберете проблемите на сайта ви и върху какво да се концентрирате. В следващите редове ще разкрием най-честите допускани грешки в уеб сайтовете, които водят до слаби резултати в SERP.

Техническа нехайност. Много често собствениците на сайтове не се грижат достатъчно за техническата част. Веднъж изградени, онлайн платформите биват забравяни за ъпдейти, обновления и модернизация. В днешното SЕО техническата част е много важен елемент от успешната стратегия. Сайт, изграден от HTML5, с бърз хостинг и SEO модул е задължително условие за успех, но нерядко тези елементи не са изпълнени.

Копирано съдържание. Един от основните фактори за добро класиране е наличието на качествено и уникално съдържание. Това ще рече, че ако искате да сте напред в Google резултатите, то вие ще трябва да създавате ваши собствени текстове, видео и изображения. В противен случай вероятността да бъдете декласирани, ако копирате конкурентни сайтове е голяма.

Неучастие в социалните мрежи. Социалните мрежи са основна част от съвременното SEO. Освен чисто оптимизаторска тежест, Facebook, Twitter и т.н. са изключително полезни за развитие и популяризиране на вашата марка и сайт.

 

3.7/5 - (7 votes)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!