SEO оптимизация цена: проект за бранд “Ease” (част 4)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд “Ease” (част 4)

 

Атрибути на бранда

 

  • Име – «EASE»
  • Лого – изобразени графично следи от стъпки, наподобяващи водни капки (мисловен символ изобразяващ лекота)
  • Слоган – „FEELEASE”
  • Цвят – цветовете на моделите винадиги ще бъдат в два тона, като основните модели ще са в синьо и сиво, бяло и черно, лилаво и жълто, червено и черно.
  • Дизайн на магазините – ще бъдат просторни магазини, стените ще бъдат с фототапети на бягащи хора и спортисти, ще има поставена плазма на която по цял ден ще се въртят записи от спортни надбягвания. Персоналът ще е задължително обут в обувки на марката.
  • Рекламно лице– българската спортистка Ивет Лалова.

 

Кампания по различни комуникационни канали

Първата рекламна кампания ще има за цел да информира за съществуването, качествата и идентичносттана„EASE” . Ще обърна внимание на каналите и начините задостигане главно до спортуващите хора. Като рекламни канали може да сеи зползват най-пълноценно телевизия, билбордове, външнареклама, реклама в специализирани списания и нетрадиционнар еклама. Радиото е също многоподходящ канал, норекламата ще бъде организирана като спонсорства на определени игри специално направени за „EASE”, за раздаването на билети за спортни надбягвания, също и заоповестяването на събития организирани от марката. При навлизането на бранда на пазара ще бъде организирано спортно събитие при което участниците ще бъдат обути с модели на марката.

Сцената за каузален маркетинг е отворена пред бранда, като свързаните със сърцето инициативи могат да сепроявят в многонаправления. Възможно е организирането на различни конкурси за целевата група, като спортист на годината или  любителски спортни надбягвания.

„EASE” може да се включи в обществените кампании за здравето, за ползите от спортуването или да си създаде нова кампания – „Спортувай с лекота!“.

Използването на интернет ще бъденасочено към присъствие в спортни сайтове и социални мрежи. Може да се разработи online игра и да бъде качена в сайтове за забавление като наградата може да бъде модел уникат на бранда.Създаването на фирмен и дистрибуторски сайтове е задължително, като в  тях ще бъде поместена всякаква информация за моделите, фирмата, снимки, игри и всякакви други неща касаещи потребителя.

 

 

Следваща статия

 

Rate this post

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!