Най-добрите SEO разширения за WordPress

WordPress безспорно е най-известната CMS в света. Системата се ползва от милиони сайтове и от SEO гледна точна е много добре оптимизиране. Въпреки това WordPress обществото е доста активно и има най-различни разширение (plugins) които подобряват работата на системата. В следващите редове ще ви представим 3 от най-важните плъгина за SEO оптимизация на вашия WordPress сайт.

1: Yoast SEO. Безспорно най-известното и теглено разширение за SEO. Възможностите на плъгина са доста добри, като дори вече е направен достa user friendly и подсеща при грешки и пропуснати неща във вашата SEO Оптимизация. Плъгина ще ви помогне да оптимизирате мета описанията, тайтълите, публикациите си и още много други важни SEO елементи. Ако сте напреднал в оптимизирането има възможност да къстъмизирате настройките както решите.

2: Redirection. Разширението ще ви помогне да следите всичките 404 грешки във вашия сайт, като ще поддържа и 301 редиректи. Най-хубавото е, че няма да нужда да разбирате от apache, htaccess. Полезно, ако сменяте URL на сайта си и като цяло ако нямате познания за пренасочването.

3: Broken Link Checker. Много често вътрешните линкове на сайта и изходящите се “чупят” и забравяме да ги поправим. Този плъгин ще ви помогне да анализирате състоянието на линковете в сайта ви и да ги поправите бързо и лесно при проблем. “Счупените” линкове могат да доведат до спад в класирането ви, така че имайте навика да проверявате сайтовете си за такива периодично.

 

Rate this post

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Дигитален макретингПричини за bounce rate