Социалните мрежи, SEO оптимизацията и бизнесът /част 2/

В този материал ще ви представим останалите ефикасни начини за изграждане на присъствие в социалните мрежи, подсилвайки SEO оптимизацията на бизнеса ви:

Подсилване на постовете – не се колебайте да подсилвате публикациите си с много харесвания и споделяния, като ги бууствате в мрежата, за да достигнат до повече хора. Facebook е улеснил максимално процедурата по подсилване на постове, като е направил възможно достигането на качествени публикации до точната аудитория.

Използвайте външни входящи връзки – социалната мрежа ви позволява да линквате външни сайтове към вашето съдържание – например интересни статии и споделени снимки от ваши приятели и последователи. Споделяйки чужди постове, вие ги правите ваши собствени на страницата, постигайки допълнителни коментари и харесвания.

Оптимизиране на постове за търсачките – трябва да знаете, че Google класира популярните актуализации в социалните мрежи, в допълнение към новинарските статии. Това означава, че е препоръчително да включите в поста си видео съдържание и „хващащи окото“ словосъчетания, плюс няколко ключови думи за SEO оптимизацията на публикацията.

 

Помнете, че свежото и ново съдържание, интригуващите теми са първата стъпка, която да предприемете, за да изградите присъствието си в социалната мрежа и да спечелите лоялността на потребителите, като всичко това ще ви доближава все повече до първото място в Google – целта на SEO оптимизацията.

Rate this post

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

SEO оптимизацияSEO оптимизацията за блог