Twitter продължава да се фокусира върху видео рекламите

Видео рекламите отдавна се превърнаха в част от онлайн маркетинг стратегиите на доста компании (заедно с PPC, SEO оптимизация и др.) Всички знаем, че Youtube е водещата платформа за видео рекламиране, но останалите лидери при социалните мрежи също предлагат този тип реклама.

Една от най-големите социални мрежи в света Twitter обяви, че започват да предлагат in-stream video ads. Опцията досега беше тествана и днес вече е активна за желаещите да рекламират чрез видеата в мрежата.

Според анализите на Twitter, техните реклами са до 2 пъти по-запомнящи се от останалите платформи. “Структурата, усещането на потребителите в Twitter е уникално и не може да се сравни с друг сайта. Проведохме много тестове и анализирахме видео рекламите и категорично заявяваме, че въздействието върху таргетираните потребители е доста голямо. С други думи видео рекламите наистина работят и донасят чудесни резултати”. – заяви собственикът на мрежата Джак Дорси.

В България мрежата не е популярна и не може да се сравни с Google, Youtube, но в европейски и световен мащаб нещата са коренно различни. Ако разполагате с проекти в чужбина и решите да използвате видео реклами, тогава може да опитате новото предложение от Twitter (особено, ако таргетирате САЩ).

Ще видим как ще се развие видео рекламирането в Twitter и дали компанията ще се намести среда лидерите в световния бранш.

 

5/5 - (1 vote)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!