Задължителните въпроси към една SEO компания (част 2)

Продължаваме темата със задължителните въпроси към една SEO компания, които трябва да зададете преди да започнете работа с нея. В предишната статия споменахме да попитате за начина на работа, времето за резултати и получаването на отчети за свършена работа. Ето ги и следващите 3 важни въпроса :

Как да се свързвам с вас и вие с мен ? – Кореспонденцията между клиент и компания трябва да се извършва на няколко нива. Най-популярното е чрез имейл, заедно с телефон. Реномираните SEO компании имат акаунт мениджъри, които се грижат клиентът да е винаги в час с промените и работата по сайта му. Качествената работа изисква и добро общуване клиент – компания, за да вървят нещата както трябва и да има добри резултати.

Какви са вашите останали клиенти ? – Няма нищо по-красноречиво за работата на една фирма от отзивите на нейните клиенти. Винаги питайте какви клиенти са се възползвали от услугите на фирмата, с която искате да работите. Едно стабилно порфтолио и добър брой доволни клиенти неимоверно ще вдъхне доверие на всеки потенциален клиент.

Какъв е договорът, който трябва да подпиша ? – Напълно нормално е да се интересувате от вида и срокът на договор, с който ще работите. В него трябва да бъдат упоменати всички ваши задължения, тези на фирмата и евентуални неустойки при несвършена работа и от двете страни. Прочетете хубаво контракта преди да поставите подписа си върху него, за да няма скрити условия и нереални изкисквания към вас.

 

5/5 - (1 vote)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

SEO оптимизация и сходства с футбола