Как да оптимизираме Youtube, за да продаваме повече (част 3)

Продължаваме темата с ценни съвети относно оптимизирането на видео канал в Youtube, които освен SEO стойност, може да донесе и повече продажби на собствениците на онлайн магазини. В предишната част разгледахме чисто техническите параметри, които трябва да настройте, а сега ще се съсредоточим върху съдържанието.

Съдържание

Полезност – Най-важното в един канал на онлайн магазин е видеата да са полезни. Хората ще се абонират и ще кликат на линковете във вашите клипове много повече, ако съдържанието ви е полезно, интересно и увлекателно.

Публикувайте редовно – Още един важен елемент от Youtube оптимизацията е редовното създаване на съдържание. Ако сте постоянен в дейността си, абонатите ви ще бъдат доволни, ще показвате, че сте сериозен и ще имате възможност да оптимизирате повече думи и видеа. Всичко това ще ви донесе значимо повече количество посетители във вашия онлайн магазин.

Субтитри – Много хора гледат видео през телефоните си и не винаги имат възможност да пуснат звука. Модерните Youtube гурута препоръчват да направите субтитри, които да се включват и по този начин да улесните потребителите си.

Отговаряйте на въпросите – Последният ни съвет към вас ще бъде наличието на обратна връзка във видео каналите ви. Знаем, че някои от коментарите няма да са приятни, поради наличието на интернет тролове, но избирайте да отговаряте на онези, които са добронамерени и наистина се интересуват от вашия канал.

 

 

Rate this post

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!