SEO оптимизация цена и начини на плащане

Почти всеки бизнес, базиран в онлайн пространството трябва да отдели бюджет за SEO оптимизация. Доскоро, много от онлайн предприемачите се питаха „дали да инвестирам в оптимизация ?“. Днес, в края на 2016-та, този въпрос се промени в задължителното „колко да инвестирам в SEO услуги ?“. Всички собственици на уеб сайтове трябва да са наясно, че инвестирането в SEO е императив за сигурен и дълготраен успех в онлайн бизнеса. В следващите редове ще ви запознаем с типичните методи на плащане за SEO услуги и как най-често се процедира, когато решите да инвестирате в оптимизация на вашия уеб проект.

 

Месечна стратегия – може би най-често срещаната практика за месечна оптимизация, включваща цялостно решение за вашия уебсайт. Този т.нар. пакет може да бъде моделиран според нуждите ви, но основно вие плащате на SEO компанията да поеме оптимизацията ви вместо вас. Това е много удобно за фирми, които нямат време или познания да се занимават самостоятелно със SEO и се оставят изцяло в ръцете на специалистите.

Договор за фиксирани услуги – почти всички компании за SEO предлагат фиксирани цени за еднократни услуги. Например : SEO одит на вашия сайт. Собствениците най-често поръчват одита, за да установят какво има нужда техния онлайн проект и след това да си преценят коя стратегия за развитие ще им бъде най-подходяща.

Индивидуален договор – този вид оптимизиране се базира изцяло на индивидуални желания на клиента. Например даден клиент не желае да се публикуват статии от SEO компанията, защото си има човек за това. Друг пример: клиент желае освен SEO оптимизация, проектът му да бъде подкрепен и с рекламна кампания във Google. Този вид оптимизиране е за по-напреднали в материята собственици, които вече са наясно с основните на SEO.

Консултиране – много компании предлагат чисто консултантска дейност. Това е един добър вариант, ако решите да обучите ваш служител да поеме SEO оптимизацията. Ние от Optimystica предлагаме вариант, в който ще ви обучим и ще ви предадем SEO стратегия, която клиентите ни след това успешно да развиват и прилагат самостоятелно съм техните уеб сайтове.

Определянето на SEO оптимизация цена може да бъде фиксирано (месечна стратегия, фиксирани услуги), но също така е въпрос и на договорки, ако решите да се възползвате от индивидуален договор за оптимизиране.

SEO оптимизация цена и начини на плащане
3 (60%) 2 votes
Comments
  • artur manukyan
    Отговор

    Здравейте интересувам се от ежемесечно сео за своя сайт

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

SEO състезаниеSEO friendly съдържание