Видове SEO услуги

SEO услуги от Optimystica.bg

Видове SEO услуги

SEO оптимизацията е комплексен метод, който съчетава в себе си различни SEO услуги. Най-общо може да се разделят няколко вида SEO услуги :

Анализ на ключовите думи. Този вид SEO услуги са в есенцията на добрите резултати. Повечето SEO специалисти започват работа по даден проект именно с анализиране на ключовите думи. Правилният подбор и избор на бъдещите целеви страници в сайта е изключително важен за постигане на добри класирания в SERP.

On-page SEO услуги. В този сегмент се включват всички процеси, които са свързани с оптимизирането на самия уеб сайт. Например: техническите промени, които трябва да се направят за да може сайтът да бъде максимално SEO friendly. Най-често това се постига с наличието на SEO одит. Още On-page SEO услуги са вътрешната оптимизация на линковете, както и редактиране и добавяне на SEO съдържание.

Off-page SEO услуги. Всички SEO услуги, които се извършват извън сайта на клиента се наричат off-page SEO. Локално и Глобално SEO, изграждане на качествен линк билдинг от авторитетни сайтове, SEO за социални мрежи са сред най-предлаганите SEO услуги.

SEO услуги за електронен магазин. Въпреки, че електронните магазини са сайтове, при тях има много допълнителни SEO услуги, които не се предлагат за останалите уеб проекти. Това налага отделянето на този вид SEO услуги в различна категория. Програма за повишаване на продажбите е пример за изключително важна част от всяка SEO стратегия за онлайн магазин.

SEO услуги от Optimystica

SEO услуги от Optimystica

SEO услуги от Optimystica.bg

Optimystica предлага висококачествена SEO оптимизация вече над 7 години. Опитът и постоянното ни желание да за себеусъвършенстване остави зад нас над 100 успешни проекти и също толкова доволни клиенти. SEO услугите, които предлагаме на нашите клиенти са :

SEO услуги за on-page SEO оптимизация. Ние ще анализираме вашия уеб сайт, ще изготвим детайлен одит, с който ще ви запознаем с нужните технически промени за уеб сайта ви. Същевременно ще редактираме съществуващото съдържание и ще добавяме ново, което ще е съобразено с последните стандарти на SEO оптимизацията. Отделно ще изградим и качествен вътрешен линк билдинг, с които да се оптимизира максимално вътрешната структура на страниците. Това са само част от SEO услугите на Optimystica за вътрешното SEO.

SEO услуги за off-page SEO оптимизация. Екипът ни разполага с опитни оптимизатори, специализирани във външното SEO. Ние знаем, че изграждането на външни линкове е в основата на добрите резултати, затова ще ви предоставим качествени линкове от авторитетни сайтове. Ще работим върху Локално SEO, ако ви е нужно. Отделно нашите Off-page SEO услуги включват SEO в социалните мрежи, без които онлайн бизнесът вече не може да гради име и авторитет.

SEO услуги за анализ на ключови думи. Оптимистика ще анализира и подбере най-добрите ключови думи за вашия бизнес. Ние ще определим кои ще бъдат най-ефикасните думи и ще изберем целеви страници в сайта ви.

SEO услуги за онлайн магазин. Ние ще оптимизираме по най-новите стандартни на SEO оптимизацията за електронна търговия. Вашият електронен магазин ще бъде оптимизиран така, че освен добрите позиции в SERP, вие да продавате повече !

Ако се интересувате от професионална SEO оптимизация  – обадете ни се и ние ще изберем най-подходящата стратегия за Вашия бизнес.

Видове SEO услуги

SEO услуги от Optimystica

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!