4 начина да повишите онлайн продажбите си в период на криза

Днес магазините са затворени, но онлайн продажбите растат!

Пазарната реалност се промени драстично.

През последните седмици компании като eMag заявяват, че нямат капацитет да изпълнят поръчките си, търсенето в Google на редица продукти и услуги се увеличи от 5 до 20 пъти, а хората прекарват по нед 2,6 пъти повече време в социалните мрежи.

С Optimystica можете да увеличите своите онлайн продажби днес и да бъдете адекватни на новите пазарни условия, след кризата.

Ето как можете да се адаптирате към новата среда.

Научете повече за реклама в google

Вижте информация за интернет реклама

Свой дистрибуционен канал - онлайн магазин

За да запазите комисионите за себе си, да предлагате цялата гама от продуктите си, да продавате без посредници, да достигате и до най-отдалечените клиенти – на вас ви е необходим онлайн магазин.

С добавянето на онлайн магазин към сайтовете на нашите клиенти, посещенията са се увеличили средно над 9 пъти.

Ако ни осигурите нужните снимки и текстове, само след 3 дни вие може да отворите своя онлайн магазин! И то с най-актуалната система за управление на съдържанието, модули за плащане и изпращане на поръчките до куриерите, с риспонсив дизайн за мобилни устройства, система за проследяване на поръчките и всички маркетингови инструменти.

Facebook кампания

Когато клиентите не са в магазините и ресторантите – те са във Facebook!

Потребителите не просто прекарват много повече време в социалните мрежи от преди, но и са много по-емоционално обвързани с информацията там. Затова ако можеше да изберем един-единствен канал, по който да повлияем на техните покупки, то това би бил Facebook.

„Оцеляват не най-силните, а най-адаптивните!“ Ние можем да ви помогнем, да се адаптирате към настоящата ситуация, като използвате по-активно Facebook, за да продавате онлайн и да изграждате имиджа на своя бранд – с игри и промоции, адекватни постове, банери, каруселна, lead generation реклама и таргетиране на бюджета ви към вашите потенциални клиенти.

Google Ads кампания

Това е най-бързият начин да привлечете клиенти – веднага! Още днес хората, които търсят вашите продукти или услуги ще ви откриват преди вашите конкуренти.

Ние ще настроим кампанията ви по най-търсените и най-адекватни ключови думи, ще определим негативни ключови думи, за да не пропилявате рекламния си бюджет, ще ви позиционираме на картата на Google с адрес, ще добавим допълнителни връзки към сайта ви и Call-to-action, за да накараме клиентите да направят точно това, което искаме от тях.

Първо място в Google със SEO оптимизация

Ясно е, че кризата ще отмине и ситуацията ще се нормализира. Тогава потребителското поведение ще бъде още по-ориентирано към покупки в интернет. Но печелившите позиции ще бъдат вече заети – от тези, които отсега работят, за да са на първо място в безплатните резултати на Google.

Над 90% от потребителите посещават само първата страница от резултатите в Google и затова ако сайтът ви не е там, той все едно не съществува в интернет.

Повечето от клиентите ви избягват рекламите на Google Ads и затова да си на първото място в органичните резултати на Google e като да имаш магазин „на кьоше“ в мола на интернет продажбите.

Ние ще оптимизираме сайта ви по 252 фактора описани в книгата „На първо място в Google“, която издаваме. Над 300 компании, за които работим излизат на първи места в търсачките – заемете и вие своето първо място в Google сега!

Свържи се с нас сега!

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!