Facebook тества оценка на бизнес рекламите

Facebook е широко използвана социална мрежа за всеки SEO бизнес. Най-ценното качество на платформата е изключително силните социални сигнали, които може да вземете и да използвате за вашата SEO оптимизация. Допълнително много фирми за онлайн маркетинг предлагат и рекламни кампании във Facebook за клиенти, които искат по-бързи резултати и таргетирани посетители.

Наскоро от американския гигант обявиха, че ще тестват оценка на бизнес рекламите. Пробния период започва от 24 април и ще завърши на 24 юни тази година. Проучването ще бъде в сътрудничество с няколко от най-големите брандове, рекламиращи в мрежата, но засега имената им остават неизвестни. Скалата за оценяване ще бъде от 1 до 5 звезди

Целта на занятието и внедряването на рейтинг за рекламите е възможността на компаниите сами да виждат колко се харесва дадена реклама. По този начин ако получавате слаби оценки това значи, че вашата реклама не е добре оформена и не грабва вниманието на хората. Тази функция ще е отличен показател за уменията на вашите служители или маркетинг фирма относно успеха на дадена кампания.

В момента тестовете още вървят, но най-вероятно в края на лятото или началото на есента ще видим в действие за всички новата рейтинг система. От Facebook засега не дават прогнози или резултати от проучването и тестовете на бъдещата функция.

3.7/5 - (3 votes)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!