Optimystica взе участие в “Нови Бизнес Идеи” 2016

Нови Бизнес Идеи е специализирано изложение за реализиране на иновативни идеи, start-ups, управление и развитие на вече установени бизнес модели и франчайзинг в България. За пет годишната си история изложението е трамплин на много успешни проекти и личности, търсещи своето бизнес развитие и партньори. Ние, екипът на Optimystica с гордост споделяме, че бяхме част от това забележително изложение!

Като единствената SEO компания на изложението се срещнахме се със стотици различни собственици на онлайн магазини, блогове, сайтове, както и с хора, които тепърва ще започват своите онлайн бизнеси.

optimistyca

С гордост може да споделим, че книгата ни “На първо място в Google” предизвика голям интерес измежду посетителите и много от заинтересованите в SEO се сдобиха с нея. Книгата ни е своеобразен наръчник за начинаещи и напреднали оптимизатори и е единствената такава, написана от български автори.

За тези два дни на многобройни срещи и разговори може спокойно да заключим – интересът към SEO оптимизацията е огромен. Предприемачите определено осъзнават нуждата за оптимизиране на сайтовете си, особено в силно конкурентните ниши. Големи и малки компании започват да влагат все повече средства, с цел да бъдат конкурентоспособни и да изградят едно силно онлайн присъствие.

Optimystica проведе и един незабравим workshop на тема SEO, повече за него може да видите в следващия ни материал за самия SEO workshop.

Присъствието ни на Нови Бизнес Идеи беше страхотно изживяване – запознахме се с много предприемачи, занимаващи се с  различни видове бизнеси и с нетърпение очакваме следващото изложение, за да бъдем отново част от него.

Rate this post

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!