“На първо място в Google” 2017 вече е на пазара

Ние, екипът на Оптимистика, с голямо удоволствие искаме да ви съобщим, че обновеното издание на нашата SEO книга вече е на пазара. “На първо място в Google” 2017 година добавя още цели 30 полезни съвета и техники в SEO оптимизацията. Книгата е съобразена с последните стандарти, промени и нововъведения в Google SEO. Материалът е поднесен по начин, който е полезен както за начинаещи, така и за напреднали SEO оптимизатори. Google алгоритъмът, тенденциите в SEO са невероятно променяща се материя и новостите, които ще прочетете в книгата ни са много, като вече сме описали 252 SEO стъпки, които ще ви помогнат да изкачите върховете на Google класирането.

Книгата съчетава всички елементи на качествената SEO оптимизация : ключови думи, onpage и offpage оптимизация. Ще се запознаете детайлно с най-важните фактори, които влияят на класирането в Google, ще разберете технически как да оптимизирате сайтовете си, как да правите вътрешен линкбилгинг и още много полезни съвети и техники.

Ако се интересувате от SEO “На първо място в Google” е отлично начало за развитие в тази страшно динамична сфера, а също ще добави и нови знания към вече напредналите оптимизатори.

Линк за поръчка и повече информация за нашата SEO книга

 

5/5 - (3 votes)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

AMPGoogle офлайн търсене