Нужни ли са ни SEO консултации ?

Онлайн маркетингът заема все по-голяма част от инвестициите за маркетинг сред модерните компании. Някои предприемачи решават сами да оптимизират уеб проектите си, като единствено плащат за SEO консултацииВ следващите редове ще ви представим най-важните елементи от една SEO консултация, които трябва задължително да получите от SEO компанията, която сте наели.

Ключови думи – Всяка една консултация трябва задължително да ви въведе в сложния анализ на ключовите думи. Много важно за крайния успех на всяка SEO стратегия е правилният подбор на думите и словосъчетанията, които ще донесат най-голяма полза за вашия бизнес. Анализите на ключовите думи постоянно се променят, цифрите и търсенията също, затова трябва детайлно да бъдете запознати с този SEO елемент.

Техническо SEO – Не всяка SEO компания предлага техническо SEO обучение, което е доста голям пропуск. За да бъде сайтът SEO оптимизиран и постигащ резултати, трябва да се постави добра основа самата платформа (WordPress, OpenCart, Custome CMS и т.н.). Наличието на HTML5, AMP, breadcrumb навигация са само част от многото елементи, които влияят пряко на SEO класирането.

Линкбилдинг – Изграждането на качествен вътрешен и външен линкбилдинг винаги е сред най-важните елементи. Една SEO консултация трябва да ви запознае с методиката на линковете, структурата на страниците в сайта ви и изграждането на външни линкове от качествени сайтове.

Съдържание – Google винаги са казвали, че съдържанието е най-важната част от SEO (или поне една от най-важните). Правилната структура на съдържанието, в комбинация с вътрешния линкбилдинг е ключова за постигане на челни позиции в SERP.

3.3/5 - (7 votes)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Wix SEO състезание