7 SEO плъгина, които са задължителни за WordPress (част 2)

Продължаваме темата за най-важните SEO плъгини, които трява да имате във вашия WordPress сайт. В първата част на темата избройхме 4 основни плъгина, а в тази ще добавим още 3 за да запълним почти всички страни на техническото SEO и добавките, които ще помогнат и на най-незапознатите със системата да имат един добър старт на своя уеб проект.

W3 Total Cache – Скоростта на вашия сайт е изключително важен фактор за класирането в Google, както и за потребителите ви. Колкото по-бърз е сайта, толкова по-лесно се индексира и толкова по-приятно се браузва в него от посетителите. Този плъгин е задължителен, защото WP генерира доста заявки понякога, а при повече посетители W3 total cache е истинско бижу, стадящо хостинга и процесорното време.

SEO Optimized Images – Снимките са още една изключително важна част от доброто SEO. Правилното им оптимизиране е ключово за доста сайтове, като все повече хората търсят директно картинки и изображения в Google Images. С този плъгин ще може да редактирате атрибутите на снимките (описание, titlе i т.н.) по лесен и удобен начин.

Yet Another Related Posts Plugin (YARPP) – Важно е потребителите да се задържат в сайта ви, тоест да имате ниска степен на отпадане (bounce rate). Точно затова ви предлагаме този плъгин, които генерира подобни публикации към даден пост, ако темата ви не поддържа такива. Много важно условие, особено за новинарски сайтове и такива, които предлагат повече четиво за посетителите си.

5/5 - (1 vote)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

SEO - плъгини