7 SEO плъгина, които са задължителни за WordPress (част 1)

WordPress е най-използваната безплатна система за управление на съдържанието (CMS). Освен огромната общност, лесната употреба, системата е изключително SEO friendly, което е основна част да бъде избирана за всякакви проекти. В следващите редове ще ви представим 7 изключително важни плъгини за SEO отпимизацията, които ще ви помогнат да постигнете по-добри резултати в техническото SEO.

Yoast SEO – Безспорно най-популярният плъгин за SEO. С него лесно може да настройте много от необходимите параметри на вашия уебсайт и да си спестите доста време в търсене на подходяща информация. Плъгина има безплатна и платена версия.

Google XML Sitemaps – Една от първите крачки в оптимизацията е да накарате Google да обходи целия уебсайт и да индексира всичките ви страници. Този плъгин добавя автоматично XML сайтмап, който генерира автоматично всяко ново съдържание в сайта ви и го прави лесно за индексиране.

Rel NoFollow Checkbox – Както вече писахме в една друга тема – Nofollow линковете са задължителни за сайта ви и този плъгин ще ви помогне лесно да ги настройвате.

Google Analytics by MonsterInsights – Повечето хора могат да сложат GA код в самия сайт, но за онези, които не се справят и не искат да се задълбочават в това – този плъгин предлага перфектна интеграция на Google Analytics с вашия WP уебсайт.

 

Rate this post

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

SEO фирмаSEO плъгини (част 2)