Важен ли е SEO одитът ?

Всяка сериозна SEO оптимизация  изисква одит на клиентския сайт. В последно време получаваме запитвания дали е нужно даден сайт да бъде разгледан от SEO специалист и да бъде оценен, според нашата скала за SEO надеждност. Отговорът на тези запитвания винаги е един и същ – задължително трябва одит! В следващите редове ще ви представим накратко ползите от един анализ на вашия сайт.

Техническа издържаност

Добрата SEO оптимизация неминуемо е базирана върху технически SEO friendly сайт. Много трудно е да имате остарял сайт, пълен с остарели техники на изграждане (много клиентски сайтове дори нямат полета за мета описания, тайтъл и т.н.) и да постигнете добри резултати в SERP. Нашите специалисти обръщат внимание върху всички аспекти на SEO техническите правила и ще ви направят анализа така, че възможно най-точно да се ориентирате в необходимите промени. Често промените не са много, но има случаи, в които се налага пълен редизайн на даден уеб сайт, с цел подобряване техническата издържаност спрямо SEO тенденциите.

Качествено съдържание

Още една основна част на SEO одита е да разгледа и оцени съдържанието в сайта. Имате ли качествени вътрешни линкове, налични ли са социални бутони за споделяне (знаете колко са важни социалните сигнали) и още много важни фактори, отнасящи се до съдържанието на клиентския уеб сайт.

Одитът на Optimystica представлява постоянно обновяваща се технология, в момента с цели 252 фактора. Доверете ни се и разберете какво ще трябва да промените в сайта си, за да започне SEO оптимизацията по най-правилния възможен начин.

5/5 - (3 votes)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

SEO оптимизация и сходства с футбола