Задължителните въпроси към една SEO компания (част 1)

Всяка компания, занимаваща се със SEO Оптимизация е длъжна да бъде прозрачна в действията си към своите клиенти. Поради естеството на работата и неяснотата сред хората, желаещи да се възползват от тази услуга, възникват много въпроси. В следващите редове ще ви насочим към най-важните въпроси, които да зададете към SEO компанията, преди да започнете работа с нея.

Как ще подобрите класирането на моя сайт ? – Може би това е първият естествен въпрос, възникващ в главите хората, желаещи да наемат SEO фирма. Реномираните компании няма да ви отговорят еднозначно и кратко. Този въпрос отнема време за отговор и ще трябва да слушате внимателно какво ви казват. Качествените фирми имат изградени стратегии, доказани резултати и реномирани клиенти.

Кога да очаквам резултати ? – Вторият най-задаван въпрос. Принципно резултатите са истински видими след 6-12 месеца, в зависимост от сферата в която се намира ваши бизнес. Колко повече конкуренти онлайн имате, толкова повече време отнема да се пребори SEO компанията с тях.

Ще получавам ли отчети и колко често ? – Логично е всяка компания да праща отчети (репорти) от свършената работа и временни резултати. Все пак клиентите трябва да са наясно какво се прави за оптимизацията им и какви са “плодовете” на този труд. Ежеседмични отчети са напълно нормални за SEO оптимизацията, като един общ месечен, който да обобщи състоянието на сайта ви е задължителен.

4/5 - (4 votes)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Въпросите за СЕО оптимизацията