Бъдещето (а и настоящето) на бизнеса е глобално и SEO маркетингът на вашия сайт не трябва да бъде изключение. Вашият офис може да е в Азия или Латинска Америка. Вие може да живеете в Европа или Австралия. Но пред онлайн бизнесa ви няма и не може да има граници!

 

Глобалното SEO е изключително важно за собственици на сайтове с международен бизнес. Глобалното SEO, ако е направено качествено, може да донесе неизчерпаем ресурс от посетители, които да се превърнат в последствие във ваши клиенти. В световен мащаб много средни и големи компании инвестират огромни суми в глобално SEO, поради простата причина, че приходите онлайн се увеличават с всяка година. Много ритейл корпорации декларираха през 2017 година повече приходи от онлайн продажбите си, в сравнение с тези от физическите им обекти. Този факт е многозначителен за важността от SEO оптимизация и по-специалнои глобално SEO, ако имате бизнес извън една страна.

Глобалното SEO е сложна материя, защото вашия сайт трябва да съчетае два или повече езика за оптимизиране. Услугите за глобално SEO са едни от най-скъпите в бранша, но възвращаемостта е многократна.

Глобалното SEO включва в себе си основните елементи на стандартната SEO оптимизация:

  • Анализ на ключови думи. Първата важна стъпка към успешната реализация на SEO стратегия е правилното определяне на ключовите думи. Не прави изключение и глобалното SEO, разликата е , че вие ще трябва да направите отделни проучвания на пазара, думите и трендовете за всеки език, по който сте решили да оптимизирате.
  • Вътрешно Вашият сайт ще предлага различни езикови версии, като всяка ще трябва да бъде оптимизиране по последните стандарти на т.нар. on-page SEO.
  • Външно SEO. Още един изключително важен елемент на глобалното SEO. Всички езикови версии ще имат отделна SEO стратегия за линкове и изходящи връзки.
  • Социални мрежи. Facebook, Twitter и другите водещи социални сайтове са важна част от цялостната стратегия на глобалното SEO. Работата по различните езикови версии е трудоемка, но ако се направи професионално ще донесе доста приходи и добри резултати.

Екипът на Optimystica има реализирани множество проекти за глобално SEO. Работили сме и работим със сайтове, които имат международно присъствие и различни езикови версии. В процеса на работа винаги подхождаме индивидуално и по този начин постигаме най-задоволителните резултати за нашите клиенти. Ако имате нужда от глобално SEO, обадете се и ще ви поканим на работна среща, в която заедно ще изберем най-подходящите начини да ви помогнем да печелите повече от вашите сайтове.

 

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!