images (12)

Добре, вие искате да излизате на първо място в Google, но по кои думи? В процеса на SEO оптимизация определянето на ключовите думи и словосъчетания често се подценява, но то е от изключителна важност. Изборът на ключови думи не винаги е лесна задача и изисква сериозно проучване.

Кое от следните търсения според вас е най-вероятно да ви донесе реален клиент: „гуми“, „автомобилни гуми Goodyеar” или „Goodyear EfficientGrip Performance 195/65“? Очевидно, че оптимизирането по третото словосъчетание ще привлече много по-таргетирана аудитория и е най-вероятно да се стигне до реална продажба когато клиентите откриват вашия сайт след точно такова търсене.

 

Определянето на ключови думи е първата важна стъпка от професионалната SEO стратегия. Наличието на качествено определяне на ключови думи лежи в основата на бъдещите добри резултати в SERP. Правилният анализ и определяне на ключови думи са изключително важен елемент от SEO оптимизацията и много често собствениците на сайтове не обръщат достатъчно внимание на тази част от оптимизационния процес. Опитните SEO оптимизатори знаят, че определянето на ключови думи и избирането на правилните целеви страници към тях е градивната структура на всяка SEO стратегия и изпълнението на целия този процес е много важна част, която при правилна методика ще донесе най-точните и желани резултати на крайния клиент.

Екипът на Optimystica има дългогодишен опит в определянето на ключови думи. Ние ще проучим спецификите на вашия бизнес, нагласите на потребителите и поведението на конкурентите. На база на този анализ ще селектираме най-подходящите ключови думи и словосъчетания, за да привличаме на вашия сайт хората, които търсят да закупят вашите продукти. Опитният ни екип от високо квалифицирани професионалисти подхождат винаги индивидуални при всеки клиент. По този начин ефективността на SEO стратегията донася най-добри резултати, които да удовлетворят очакванията и нуждите на клиенти ни. Optimystica предлага цялостно решение за определяне на ключови думи, в допълнение с всички останали SEO услуги в бранша. Отново ще повторим, че определянето на ключови думи е първата важна и основна крачка към постигането на високи резултати в търсачките. Доверете се на опита и професионализма ни, а ние ще работим постоянно, усърдно и качествено за да постигнем заедно отлични резултати, които да задоволят нуждите ви изцяло. Не отлагайте услугата определяне на ключови думи, заедно с останалите SEO елементи, защото конкурентите ви със сигурност не го правят. Позвънете сега и ние ще ви поканим на среща, в която ще ви насочим към най-правилната методика за определяне на ключови думи и цялостно популяризиране на вашите онлайн проекти.

 

 

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!